AKTUELNO

Ovo je pravi test njihove ljubavi.

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović započeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga". Uprkos turbulencijama, njihova ljubav je opstala ali sada je ona na pravom ispitu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JE BOLJI ČOVEK OD TEBE, TI NISI ŽRTVA TI SI IZMET: Miljana osula paljbu po Slobinoj ženi! (VIDEO)

Manekenova majka nikako ne podržava ovu vezu i ne želi pevačicu za snajku. S obzirom da je i Teodorina mama, Gordana Džehverović učesnica Zadruge, situacija se iskomplikovala.

U toku pitanja gledalaca, Anđelo je odgovorio da bi se između majke i devojke uvek odlučio za ženu koja ga je rodila, što je dotuklo Gocu. Teodorina mama i dečko su se žestoko posvađali, a pale su i teške reči.

Nakon svađe, Teodora i Anđelo nastavili su raspravu u spavaćoj sobi. Pevačica je želela da se njen momak izvini njenoj mami, ali Anđelo nije na to da pristao, zbog ružnih reči upućenih njemu od strane Goce.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Na pevačicino insistiranje, maneken je odreagovao tako što je izleteo iz spavaće sobe kao oparen. Nakon nekoliko minuta provedenih u dnevnoj sobi i napolju, Anđelo se vratio kod Teodore u krevet, ali situacija se nije izgladila.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'