AKTUELNO

Mića i Milan se žestoko posvađali zbog Kije i Filipa. Spomenuli i Andriju!

Noćas je zbog odnosa Kristine Kockar i Filipa Đukića došlo do velike svađe između Milana Miloševića i Lepog Miće. Novinar je govorio Mići da je ćutao svaki put kada je u toku pitanja gledalaca Kija demantovala detalje iz svog odnosa sa Filipom.

Foto: RTV Pink

Sada ću ja da igram iskreno! Svi se borite za neku pravdu, a ćutite! Kija praviš budalom 35 ljudi! Mićo, Kija ti je pričala kakav je Filipov k*rac! Sve je kod nje "nisam". Sada smo ustanovili Kija sve laže! - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Nisam ti nikada rekla da sam zaljubljena u njega! Deset puta smo se j*bali, je l' vam lakše sada?! Non-stop stavljate moje ime u usta! Filipov k*rac sam videla kada se skinuo za stolom! Filipa sam videla golog! Nikada nisam pričala kako j*be Filip! Ja za Filipa nisam pričala to! Rekla sam da sam se deset puta j*bala i šta sad? Smarate, gasite svetlo! Ja sam rekla da sam ja zaljubljena! Ajde dosta više! Sve što si rekao sada Milane, dosta! Je l' može da se ugasi sveto i da sada spavamo?! - na ivici suza bila je Kija.

Foto: RTV Pink

Kija Kocar je meni rekla da je Filip u nju zaljubljen! To što ona demantuje, briga me! Šta me boli k*rac! Rekla mi je Kija da neće da se zabalja sa Filipom zbog Andrije - vikao je Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledala ova rasprava između Milana Miloševića, Lepog Miće i Kristine Kockar, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavu ovog teksta.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'