AKTUELNO

Miljana Kulić smatra drugačije.

Kada su odgovarali na pitanja gledalaca u toku prošle noći potegao se i odnos Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, koji su pre nekoliko dana odlučili da raskinu svoju romansu po ko zna koji put.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je zanimljivo sada, jeste što se sve to desilo nakon Anđelovog razgovora sa majkom, koja mu je dala kritike na račun njegove ljubave veze. Maneken je prelomio da ostavi Teodoru, ali nisu puno izdražli, nego su se već sutradan pomirili.

Foto: RTV Pink

Ja da sam na Teodorinom mestu i da on sluša majku, ja bih rekla: ili mama ili ja! Taj čovek sutra treba da živi sa mnom! Anđelo sluša majku jer je on mamin sin. Ali ako mu mama nešto kaže i on je posluša, njihov odnos će se završiti onako kako Teodora ne bi volela. On bi tada već ostavio Teodoru - smatra Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

Ovo je prva devojka za koju moja mama zna. Nikada me nije pitala za neku devojku. Moja mama nije ta osoba koja će meni da brani sa kim ću ja da budem. Ja kući nisam dovodio devojke, dok ne shvatim da je to ozbiljno. Ja sam smatrao da sam mlad za te duge veze - rekao je Anđelo.

Miljana Kulić sve vreme je pored Anđela Rankovića, provocirala i Anu Korać i Marka Janjuševića Janjuša, nakon čega se u celu priču umešala i Gordana Džehverović, Teodorina majka, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima ispod ovog teksta.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'