AKTUELNO

Suprug tragično ubijene pevačice iskreno je govorio o razlozima svog učešća u novom rijalitiju u kojem će od semptembra uživati gledaoci najgledanije komercijalne televizije.

Do sada nezapamćeni bum na regionalnom medijskom nebu izazvala je jučerašnja vest da ovog septembra na Televiziji Pink kreće emitovanje potpuno novog, do sada neviđenog rijalitija "Zadruga", koji će u potpunosti daleko iza sebe ostaviti slične formate kako u regionu, tako i u svetu, a odmah za tom vešću usledio je i novi šok - prvi učesnik rijalitija biće Zoran Marjanović!

Pročitajte još... TELEVIZIJA PINK POMERA GRANICE: Počinje NOVI RIJALITI ŠOU do sada NEVIĐEN U SVETU! Otkrivamo SVE DETALJE! (FOTO)

Foto: Pixabay/Pink.rs

Kako smo uspeli da saznamo, poznati kompozitor, koji je dospeo u žižu interesovanja nakon što je prošle godine u aprilu na monstruozan način ubijena njegova supruga, poznata pevačica Jelena Marjanović, prihvatio je učešće u rijalitiju "Zadruga", a za učešće u novom Pinkovom formatu ima jake razloge.

Foto: Facebook

- Mnogo mi se dopada koncept tog šou programa. Želim da pred kamerama zaokružim celu tragičnu priču koja mi se dogodila. Dokazaću ljudima da nisam monstrum, da nisam ubica, svi će shvatiti da nisam pipnuo moju Jelenu, voleo sam je - poručio je Marjanović, a kakve će sve pikanterije otkriti gledaocima Televizije Pink, kao i kako će se snaći u rijalitiju, ostaje da vidimo već idućeg meseca.

Pročitajte još... JAČEM POLU NEĆE BITI DOBRO! Evo ko će Zoranu Marjanoviću praviti društvo u novom rijalitiju ZADRUGA! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Svi detalji novog televizijskog formata na čijoj realizaciji je angažovano blizu 1500 ljudi još uvek se drže u strogoj tajnosti, a za sada je poznato da će 32 poznate ličnosti živeti u novoizgrađenom gradu pred budnim okom kamera. Pred kojim će se sve izazovima naći, saznaćemo vrlo brzo.

Pink.rs

#Jelena Marjanović

#Zadruga

#Zoran Marjanović

#rijaliti

'