separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PAKAO NA SAMOM POČETKU 'TRENUTKA ISTINE SA ZOLOM'! Marija zahtevala od Miljane sledeće objašnjenje, ona se potpuno pogubila! (VIDEO)


Orila se Bela kuća!


Neposredno pre početka "Trenutka istine sa Zolom" došlo je do verbalnog sukoba između Miljane i Marije Kulić i to zbog toga što je i posle lažnih odgovora Lazara Čolića Zole, ona ponovo sa njim. 

Ja sam rekla da ne verujem u poligraf i da sam ja sve znala i bez poligrafa, a ona je rekla da veruje u poligraf. O čemu si sa njim jutros pričala posle poligrafa. Koju si odluku donela na osnovu jučerašnjih odgovora? - upitala je Marija Miljanu. 

Autor: TvPink Printscreen

Pričali smo o svemu, o poligrafu. Ja verujem poligrafu - rekla je Kulićeva. 

Mariju je iznerviralo jer je Miljana na sve načine pokušala da opravda Zolu i svoja pitanja okarakterisala kao dvosmislena. 

Šta ćeš ti sa čovekom koji ti je tražio da mu vratiš stvari? Bio je sa tobom četiri dana da bi imao obraza da ti ponovo traži novac. Ako ste vi ciljano sutradan da kupite tabeletu za dan posle, zašto sad ovo. Vi niste bili za to da se to dete rodi. Šta sad folirate i jedno i drugo? Zašto je on tražio rehabilitiaciju? - Da bi mogao da te ubedi i izmanipuliše tobom? - vikala je Marija.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti