separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MOŽDA NEĆEMO IMATI PRILIKU DA IMAMO DECU: Zola na sve načine pokušao da odgovori Miljanu od KIRETAŽE, ona prelomila da će živeti u DERVENTI! (VIDEO)


Ovo se Mariji nikako neće svideti.


Marija Kulić je tokom večeri povela ozbiljan razgovor sa Miljanom i Lazarom Čolićem Zolom, a glavna tema je bilo stambeno stanje i biznis koji će pokrenuti nakon završetka rijalitija, a da budu sigurni da će im to obezbediti budućnost kako bi mogli da oforme porodicu. 

Autor: TvPink Printscreen

Dok je Marija predlagala da Miljana izdaje apartmane, ona se dosetila da bi mogla da otvori taksi stanicu. Nakon ovog razgovora, Miljana i Zola su rešili da sumiraju sve, a Kulićeva je prelomila i odlučila da će živeti u Čolićevom rodnom kraju. 

Videćemo šta ćemo sa poslom, da obezbedimo stambeno pitanje i onda ćemo nešto pokrenuti. Moja mama je rekla da joj nije problem da uzme slobodno i dva meseca da bude sa nama. Ne želim sam da donesem odluku - rekao je Zola.

Autor: TvPink Printscreen

Ništa, onda idemo u Derventu kod tvoje mame. Ja sam mislila da prvo sredimo život. Lazare, ne možemo sami sa bebom i opet nespavanje zbog bebe. Da li si ti saglasan da kada izađemo odavde sa Željkom i kada obezbedimo život da napravimo dete? - pričala je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam ti rekao da nisam za to, ali...(ostao je nedorečen). Moramo se malo izdignuti. Možda nikada nećemo imati priliku da imamo decu. Ja nisam ovde ušao da bi ti abortirala - pričao je Zola. 

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti