separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TI SI PREVARANT! Zola priznao da Miljanin novac nije dao BOLESNOJ ŽENI, ona izgorela od besa! (VIDEO)


Haos!


Lazar Čolić Zola je na poligrafu morao da odgovori na 15 pitanja koja je za njega spremila Miljana Kulić. Osmo pitanje tokom večerašnjeg "Trenutka istine sa Zolom" je ponovo dalo prostora za svađu između ovo dvoje zadrugara. 

Da li si zaista novac koji si tražio od Miljane i koji ti je ona dala, dao za lečenje neke žene - glasilo je pitanje na poligrafu.

Autor: TvPink Printscreen

Ne - odgovorio je Zola, a odgovor je bio istinit. 

Ono što je interesantno jeste da Zola do ovog trenutka nije nikada priznao Miljani da mu je taj novac zapravo bio potreban kako bi vratio dug, već je tvrdio da je taj novac otišao u svrhe lečenja majke njegovog druga. 

Nakon što je Miljana ispričala svoju stranu priče, i Zola je dobio priliku da ispriča svoju verziju. 

Autor: TvPink Printscreen

Bila sam u Doboju, on me je zvao, rekao mi je da mu je loše. Dariju je dugovao 2000 evra, ja sam mu dala 2000. Rekao mi je kako ima problem i da neće da sekira majku i da uzima novac na kamatu. Rekao mi je da mu treba 900 evra, ja sam mu dala 2000, pa 900 evra. Rekao mi je kako je taj njegov drug bio bezobrazan i drzak prema njemu. Rekao mi je: "Ne želim da tražim od tebe, ne ide, ali ne znam šta ću sa sobom." Slagala sam mamu da idem u prodavnicu i otišla da podignem novac. On mi je rekao da mu treba za lečenje žene njegovog druga. Ja sam se uplašila za njega i njegovu mamu da im ne pozli, ja sam otišla u banku i poslala mu 900 evra - pričala je Miljana, a onda je svoj komentar dao i Zola. 
Bili smo u Doboju. Ona je mene zvala, pitala me kako sam, ja sam rekao da nisam spavao celu noć, ispričao sam joj da imam problem. Rekao sam da dugujem jednom momku novac i da moram sa majkom da vidim kako da mu vratim. Ona mi je rekla da ne govorim ništa majci i da će mi ona pomoći, tražila mi je i njegov broj telefona, a ja nisam želeo da joj ga dam. Ona je njega jednom i zvala - pričao je Čolić. 

Autor: TvPink Printscreen

To je zadnji stadijum prevaranta - rekla je besno Marija. 
Kakav si ti čovek kada možeš da lažeš da ti treba za lečenje majke svoga druga? Ti si takav prevarant. Ti si se posr*o po meni, a ja ću po tebi kada izađem iz rijalitija - odbrusila je Miljana Zoli nakon njegovog izlaganja.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti