separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

reality

'IŠLI SMO KOD BRAČNOG SAVETNIKA' Gagi Đogani više nije mogao da ćuti: Ovo je priča o njegovom i Anabelinom RAZVODU (VIDEO)


Trudili su svim silama, ali spasa nije bilo.


Zadrugari su se pre tri dana uselili u imaginarijum i za očekivati je bilo da počnu sa međusobnim upoznavanjem. U skladu sa tim, Gagi Đogani i Ivan Gajić su se osamili i poveli razgovor o denserovom braku.

Autor: TvPink Printscreen

S obzirom na to da Gajić nema bračnog iskustva, frontmen grupe "Funky G" je otvorio dušu i progovorio o razvodu od Anabele Atijas, kao i o stvarima koje su prethodile tom činu. Gagijevog cimera, novinara, zanimalo je kako je izgledao odnos bivših supružika pre samog razvoda, a Gagi nije reči, te je otkrio brojne detalje kako bi mu pojasnio situaciju u kojoj se pre nekoliko godina našao.

Nije bilo nikakvog pokušaja pomirenja? - upitao je Gajić.

Autor: TvPink Printscreen

Trudili smo se mi rukama i nogama da vratimo i emocije, da zaboravimo svađe zarad dece, da vidimo da li se možda mi nismo pogubili. Išli smo i kod bračnog savetnika - priznao je Gagi, koji je potom dodao da njihovi pokušaji da reše probleme nisu urodili plodom, te da je razvod bio neminovan.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

S.Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti