AKTUELNO

Biljićeva je pre nekoliko sati izjavila da joj je veoma teško što njihova ljubav nije opstala.

Pre nekoliko dana u domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je bivši zadrugar, maneken Toma Panić fizički nasrnuo na svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić. Naime, do okršaja je došlo nakon što su se njih dvoje vratili iz izlaska, tokom kog je Toma flertovao sa drugim devojkama, a sa jednom devojkom se čak i poljubio, zbog čega je Nadežda poludela.

Panić je tada nasrnuo na pevačicu, zadao joj povrede zbog čega je ona odmah otišla u Urgentni centar, a zatim i u policiju. Policija je privela manekena, koji je posle nekoliko sati pušten i od tada su njih dvoje prekinuli svaki kontakt.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Tomu su mnogi osudili jer nije pokazao ni trnuku kajanja zbog svog čina, sve do sada. Panić je danas objavio poruku na svom Instagram profilu i istakao da se nije poneo džentlmenski, te da se zbog toga mnogo kaje.

U svoj medijskoj zbrci koja se ovih dana odvijala oko mene, želim da iskažem svoje duboko kajanje i da se izvinim svim damama, jer nisam postupio džentlmenski, a vaspitavan sam u tom duhu - napisao je Panić na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram/tomapanicofficial

PROČITAJTE JOŠ: GAGI ĐOGANI ULAZI U 'ZADRUGU 3': Lunin otac spreman da napravi nikad veću pometnju u Beloj kući! Instagram eksplodirao zbog ovog snimka! (VIDEO)

Podsetimo, danas se na svom Instagram profilu oglasila i Nadežda, koja je jednim citatom indirektno rekla da joj je veoma žao što njihova ljubav nije opstala. Da li ovo znači da će Panić i Biljićeva ipak uspeti da izglade odnose posle svega, ostaje da vidimo.

R. L.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'