separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŠOKANTNO! Bane Čolak nema mira od nje otkad je izašao iz 'Zadruge 2'! Bivša zadrugarka ne prestaje da mu šalje SLIKE NA KOJIMA JE GOLA! (FOTO)


Ispričao sve što zna!


Otkad je izašao sa velelepnog imanja, Bane Čolak nema mira od zadrugarke koja ga danima i noćima obasipa eksplicitnim fotografijama.

Naime, kako Čolak kaže, u pitanju je njegova cimerka koju nije želeo da imenuje, osim što je rekao da ima plavu kosu, koja ga je zvala još pre ulaska u "Zadrugu" da prave lom, a dok su bili u Beloj kući, nije skrivala svoja osećanja.

Autor: Pink.rs/Ivan R.

Veliki problem bila je njena drugarica zbog koje njih dvoje nisu mogli da otpočnu njihovu romansu. Bane nije hteo da otkriva koja zadrugarka mu šalje zanimljive sadržaje putem poruka, ali je obelodanio koliko je bio iznenađen kad je sve počelo.

Počela je prvo da mi piše poruke da se vidimo, da pravimo lom. Ali nismo mogli zbog njene drugarice, jer bi između njih izbio problem. A sad je počela da mi šalje slike iz kade, na kojima je gola. Ne bih da otkrivam ko je, jer bi se njena drugarica naljutila na nju, ali sam bio iznenađen kad sam video sve to, bukvalno nemam mira od nje - ispričao je Bane.

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Da li će otkriti koja bivša zadrugarka je u pitanju preostaje da vidimo.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti