separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'IZIGRAVAĆE MUŠKARČINU U POKUŠAJU' Nakon što je Vladimir JAVNO PROZVAO Marijanu Zonjić, ona se oglasila i SUROVO MU ODBRUSILA! (VIDEO)


Tomović ju je okarakterisao kao osobu bez kredibiliteta.


U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević ugostio je Vladimira Tomovića, jednog od učesnika druge sezone "Zadruge" koji svojim ponašanjem nije ostavio ravnodušnim milionski auditorijum.   

Tomović je tokom emisije javno prozvao Marijanu Zonjić i okarakterisao je kao devojku niskog morala zbog čega je ona odlučila da se oglasi i voditelju Darku Tanasijeviću pošalje poruku kojom je žestoko uzvratila na Tomovićeve provokacije.

Autor: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta je ovo, kod tebe u emisijima me samo spominju i to sve nebitni likovi. Molim te, ako možeš da preneseš Vladimiru da malo smiri sujetu. Nisam mu ja kriva što je Stanija sa Markom i što ne želi da čuje za njega. Ups, a možda i jesam, hahaha. Ne mora baš svakoj curi na Instagramu da šalje poruke, naći će novu opet negde u rijalitiju. Izgigravaće muškarčinu u pokušaju - pročitao je Darko Marijaninu poruku, na šta je Tomović odgovorio: 

Autor: TvPink Printscreen

Kaže Marijana Zonjić. Njena familija je sa mnom stupila u kontakt kada je bilo reči da ću se vratiti u "Zadrugu" To je rekla nebitna osoba, osoba bez ikakvog kredibiliteta - prokomentarisao je Vladimir. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti