separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VOLELA SAM VLADIMIRA TAKVOG KAKAV JESTE: Stanija otkrila kakve je emocije gajila prema Tomoviću, pa priznala da Marka vidi kao oca svoje dece! (VIDEO)


Nije imala šta da krije!


Stanija Dobrojević ljubazno je odgovarala na sva pitanja u emisiji ,,Narod pita", a u razgovoru sa voditeljem Milanom MIloševićem dotakli su se teme o emocijama prema Vladimiru Tomoviću koji ju je ostavio pred milionskim auditorijumom, a što je ona saznala od novinara Darka Tanasijevića u emisiji ,,Pitanja novinara".

Autor: TvPink Printscreen

Ovom prilikom je otkrila šta je zaista osećala prema njemu posle svega, pa priznala da nije isključeno da sa svojim novim dečkom Markom Markovićem ostvari sve svoje snove, pa čak i zasnuje porodicu ako sve bude kako treba.

Autor: TvPink Printscreen

Vladimir je neko u koga ja nisam bila zaljubljena, ja sam ga volela takvog kakav jeste. Ja znam i da je bio agresivan i manipulativan, ali mi smo dosta slični. Koliko sam ja videla da smo slični, ja sam ga zavolela. Možda u životu ja dobijem nešto suprotno, možda je to Marko. Možda to bude dečko sa kojim ću ja da osnujem porodicu, to se nikad ne znam. Možda on bude taj sa kojim doživim ono o čemu maštam. Danas nam je mesec dana veze - rekla je Stanija.

U nastavku pogledajte video-prilog:

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti