separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIKAD IH NISTE ČULI DA OVAKO PRIČAJU O BIVŠIM MOMCIMA: Stanija i Aleksandra udružile snage, pa progovorile o Vladimiru i Davidu! (VIDEO)


Posle ovih reči više ništa neće biti isto!


U emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić zadrugarke Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić oprobale su se u igri ,,Par-nepar". Njihov zadatak bio je da gošća koja izgubi mora 30 sekundi da u superlativu govori u svom bivšem dečku. Aleksandra je birala nepar, pa je Dobrojevićeva trebalo da ispriča sve o Vladimiru Tomoviću u superlativu.

Međutim, zadrugarke su se zbunile, te je Aleksandra prvo ispričala o svom bivšem vereniku Davidu Dragojeviću, a onda kada su shvatile šta su učinile, morala je i Dobrojevićeva da odradi zadatak.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Samo da se setim nečega. Neću da se sećam najlepšeg. Davidovi kvaliteti su to što ima dobar kvalitet kose, gusta je i jaka, meni je to kul kad menjaš te boje. Čarape su mu jako kvalitetne, 100% pamuk, iz Amerike su mu - ispričala je Aleksandra.
Bio je dobar, imao je stav, karakter, mislim da me je voleo, bio je zaštitinik, umeo je da voli, s obzirom na to da je manipulator. Bio je lepo građen, dosta je, dovoljno mu je - ispričala je Stanija. 

Autor: RTV Pink

U nastavku video-priloga pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti