separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Miki otkrio da li Suzanina majka PODRŽAVA NJIHOVU VEZU, a onda je Perovićka otkrila da li je spremna da se ODVOJI od porodice zbog Đuričića! (VIDEO)


Planiraju zajednički život.


Nedelja veče je u Beloj kući rezervisana za škakljiva pitanja novinara. Predstavnici sedme sile ove noći ispituju zadrugare o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju.   

Novinari su sledeće pitanje uputili Mikiju Đuričić, a njih je zanimalo šta je to pčelaru rekla majka njegove velike ljubavi Suzane Perović i da li ona podržava njihovu vezu. 

Autor: TvPink Printscreen

Čuo si se sa Suzaninom majkom, o čemu ste razgovarali? Da li ona podržava vašu vezu - glasilo je pitanje novinara za Mikija Đuričića. 
Uglavnom smo pričali o Suzani i rijalitiju. Normalan, pristojan razgovor, osvrt na rijaliti. Ništa spektakularno, rezimirali smo situaciju. Normalan, pristojan razgovor, žena se sekira. Nema ona šta da podržava, žena je civilizovana. Sporne su stvari koje smo Suzana i ja radili, sporno je što smo dozvolili da se neke stvari dese. Naravno da je teško gospođi zbog svega ovoga. Nama se ovde desio život. Razumem Suzaninu majku što se sekira - objasnio je Miki. 

Autor: TvPink Printscreen

Suzana, da li bi ti napustila Beograd i da se preseliš daleko od svoje porodice - glasilo je pitanje za plavušu. 
Nije bitno gde ću ja da živim, porodica je na prvom mestu - odgovorila je Suzana. Najbitnije je da se mi volimo i da se slažemo, ostalo je nebitno - odgovorila je Perovićka. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti