separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZADRUGARI ĆE BITI ŠOKIRANI: Večeras će Bela kuća postati bogatija za jednog člana, a evo kakva ih sve IZNENAĐENJA očekuju tokom noći! (FOTO)


Pred nama je noć puna iznenađenja!


Uzbudljiva noć puna iznenađenja je pred zadrugarima, ali i gledaocima TV Pink večeras u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga 2''.

Autor: TvPink Printscreen

Naime, zadrugari ni ne slute da će im se večeras u Beloj kući pridružiti još jedan cimer, a nema sumnje da će ostati šokirani kada budu saznali o kome se radi. Pored ''Vanrednog ubacivanja'', večeras sledi i ''Izbacivanje'', a jedan od njih će zauvek napustiti velelepno imanje. 

Autor: Pixabay/Pink.rs

Ali to nije sve! Pored toga što će jedan ukućanin zauvek napustiti ''Zadrugu 2'', a jedan se pridružiti zadrugarima u Beloj kući, učesnike večeras očekuju i nimalo prijatna pitanja koje su pripadnci sedme sile pripremili za njih.

Večeras u 22 časa budite uz TV Pink i pratite ''Pitanja novinara'', ''Vanredno ubacivanje'' i ''izbacivanje'' u najgledanijm rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga 2'', a sve što ste propustili čitajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti