separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVO JE DOKAZ DA LAZAR OPET LAŽE! Izmislio S*KS sa Aleksandrom samo da bi vratio Davida! (FOTO)


Ne bira sredstva kako bi ponovo pridobio poverenje i naklonost Davida Dragojevića u kog je, kako pričaju mnogi stanari Bele kuće, smrtno zaljubljen.


Ovih dana u "Zadruzi" se povela priča o odnosu Aleksandre Subotić i Lazara Jeremića Jere. I dok Aleksandra tvrdi da je sa bivšim fudbalerom bila u isključivo drugarskim odnosima, te da su se dopisivali uglavnom o njenom tadašnjem vereniku Davidu Dragojeviću, Jeremić je svojim današnjim priznanjem izrekao niz optužbi koje su šokirale sve!

Autor: TvPink Printscreen

Naime, on je u emisiji "Radija Amnezija" danas izjavio da se sa Subotićevom video četiri puta, a da su se od toga našli u stanu njegove drugarice u kojem su, kako kaže, imali seks. Ovi navodi žestoko su isprovocirali Subotićevu, koja je uletela u studio radija i svima stavila do znanja da Jeremić iznosi laži, a da su, za razliku od njegovih, njene tvrdnje tačne govore i njihove prepiske do kojih smo ekskluzivno došli!

Autor: TvPink Printscreen

Naime, kao što se može zaključiti u porukama koje su Aleksandra i Lazar razmenjivali na Instagramu, u pitanju je bila drugarska komunikacija gde reči nije bilo o udvaranju, zavođenju, a kamoli seksu. Naprotiv - Lazar se kod Aleksandre raspitivao upravo za Davida, za kog se već mesecima šuška da je u njega zaljubljen, te mu je slao poljupce putem ove društvene mreže i tada njegovoj verenici poručio da jedva čeka da ga upozna.

Pogledajte:

Autor: Pink.rs/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs/Privatna arhiva

Sudeći po brojnim komentarima gledalaca "Zadruge", Lazar je izmislio navodnu seks aferu s Aleksandrom samo kako bi povratio poverenje Davida Dragojevića, za kog se mesecima šuška da je zaljubljen u njega. Podsetimo, Lazar i David ozbiljno su zaratili pre nekoliko dana, zbog toga što je njega i njegovu devojku Anu Korać ogovarao kod Aleksandre kojoj je, inače, pričao da je Ana povezana sa devojkama za koje zna da su prostitutke.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti