AKTUELNO

Pale su žestoke uvrede!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pretres nedelje" zamolio Anu Korać da otkrije sve detalje veze sa Filipom Mijatovim, kao i da prokomentariše dokaze koje je on izneo protiv nje, a koji potvrđuju da su njih dvoje bili u vezi i da je zahvaljujući njemu uživala u luksuzu.

Aleksandra Subotić priznala je da je pre povratka u Belu kuću bila u kontaktu sa Filipom, pa ispričala zbog čega se on vratio u Beograd iz Londona.

On je dolazio u Beograd, jer je tražio lake žene i naišao je na ovu ku*vetinu Anu. Ja sam majka jednog deteta, borila sam se za ovu ljubav...- počela je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević bio je vidno iznerviran zbog svega što je Subotićeva izjavila, pa je osuo paljbu po Aninom bivšem dečku i zaključio da se jedan gospodin tako nikada ne bi ponašao da nije željan medijske pažnje.

Ti si takav manipulator! Ona priprema teren da od sebe napravi žrtvu! - rekao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njen strah u očima je jasno vidljiv! Filip je gospodin i biznismen koji je uspešan u svom poslu! - nastavila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

On sve što je rekao, moraće da dokaže! - branila se Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako si ti već neko i nešto, ko se bavi time? Da ga ne interesuje medijska pažnja, on to ne bi radio! Aleksandra je ovde mene isto vređala, ja je nikad nisam pljuvao! - rekao je David.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'