AKTUELNO

Još jednom šokirao javnost!

Filip Mijatov se još jednom oglasio na društvenoj mreži Instagram i okačio još jedan eksplicitni snimak čiji je glavni akter Ana Korać.

Pročitajte još: POZDRAVI FIĆU, K*RVO! Aleksandra žestoko odbrusila Ani nakon što su Koraćeva i Dragojević ušli u sukob sa njom, pa joj poručila: Izašli su dokazi da te je plaćao! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram/filip_mijatov

Snimak koji je okačio, bio je video-prilog iz najgledanijeg rijalitija "Zadruga", u kome se Ana tušira dok pored nje stoji bivši zadrugar Miki Đuričić. Koraćeva je pokazala da joj to apsolutno ne smeta, pa je samo nastavila sa svojom aktivnošću i bez blama ispirala svoje nago telo ispred njega, dok je on sa zadovoljstvom posmatrao.

Foto: Printscreen Instagram/Filip Mijatov

Jedna od osoba koja prati Filipa na Instagramu ostavila je komentar na klipu - "Tako to Anči sa drugarima". Podsetimo, Koraćeva se nekoliko puta izjasnila da je Mijatov bio samo njen drug i ništa više, što je on nekoliko puta porekao. Da li je ovaj pratilac aludirao na to da je ona isto tako radila i sa njim, tokom njihovog narednog druženja, ostaje da saznamo, a video-prilog koji se spominje u tekstu možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Filip Mijatov

'