AKTUELNO

Dala mišljenje o celoj situaciji!

Ljubavni trougao Aleksandra Subotić - David Dragojević - Ana Korać zaintrigirao je javnost koja svakodnevno prati najgledaniji rijaliti "Zadrugu". Otkako se Subotićeva vratila u Belu kuću, situacija je sve napetija, a juče je eskalirala velikom Davidom histerijom koju je izazvala upravo Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog svega što se desilo mi smo stupili u kontakt sa Davidovom majkom Biljanom kako bi nam prokomentarisala dešavanja u "Zadruzi".

Jao, svađa, ja nisam propratila nego su me zvali na posao, a kad me tako zovu, znam da se nešto događa. Onda sam ukucala, pogledala, pa sam videla da je bila frka, baš mi nije bilo dobro. Ja prosto nisam znala šta da pomislim kakva će biti njegova i njena reakcija. Cela situacija mi je neobična i nisam znala šta da mislim. Sa njom sam pričala pre ulaska, da bude tiha, ne pravi frku, galamu, da sve to reše na miran način. Mislim da je ona sve to malo previše krenula. David kako je reagovao, i te kako je u pravu sa tim. On da je lagao ili govorio nešto što nije tako, on ne bi reagovao tako. Ja sam ovde, ne mogu mu pomoći ništa, ali mislila sam da će prsnuti totalno. On obično nije nasilan, ako juče nije ništa uradio, mislim da neće, ali mislim da ne bi ona trebalo to da radi. Zasmetao mi je taj njen kiseli osmeh kad je on histerisao, mislim da nije lepo da se tako smeška, nekako mi sve cinično izgledalo sa njene strane. Ako je neko sa kim si bila i koga voliš i do koga ti je stalo i ušla si da raspravite i izgladite odnos, to nije način. Mislim da bi trebalo da se osame njih dvoje negde, da popričaju - kaže Davidova majka.

Iako se nije slagala sa Davidovom i Aninom vezom, ipak tvrdi da Koraćeva nije ništa kriva za odnos između Aleksandre i njenog sina.

Mislim da je tu Ana još jedna barijera zbog koje neće da priča sa njom, ali mislim da treba, oni su ostali nedorečeni, svi znamo kako je to teklo. Nije dobro da se ona tako ponaša, ja sam joj na to ukazala pre ulaska jer to što ona skače i galami, to upravo David mrzi. To je pravilo problem njima kad su ušli, ta njena histerija. Ona sad nije histerična, sad je mirna, ali i te kako skače, nervozno govori, a opet se smeška. Čudno mi je sve, ne treba to da radi, to stvara kontraefekat kod njega. On je počeo da se hladi upravo zbog toga. Da sad ne branim ni nju ni njega, ali nijedan muškarac ne bi voleo da devojka tako javno pravi scene. Ali ona kaže da je imala razlog. Ana nije ni ušla, a ona je već bila takva. Ja i dalje imam isti stav što se tiče Ane, ja Davida podržavam kao svoje dete i tu sam uvek za njega, ali ta veza mi se ne dopada i to je to. Ali Ana nije bila unutra kad je Aleksandra počela da šizi. Ne može da je kaže da je osetila između njih dvoje nešto, pa je počela da šizi, nego je bilo i pre, prošlo je možda samo nedelju, dve otkad su ušli kad je to krenulo. Znam svoje dete, kad tako priča i viče i galami, znam da je u pravu. I to što je Zorica govorila da ona ima nekog drugog, isto tako Miki mu je punio glavu da ona njega ne čeka. Ona nigde nije išla kad je došla kod mene, sve dok nije otišla u Kaluđericu, pa smo čak i tad bile na vezi. To što su njega trovali da ona ima nekog, to stvarno nije istina - iskrena je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Biljana priznaje da joj je zasmetalo to što je Aleksandra rekla da on nema podršku.

Ja njega ne branim, ali volela bih da mogu otići da ga vidim samo na pet minuta. Zaparalo mi je uši što je Aleksandra rekla da on nema podršku, to joj nije trebalo da tako kaže, ne treba da ga dovodi do ludila, treba da ima kočnicu. On ima podršku i moju i svoje porodice - zaključila je Biljana.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'