AKTUELNO

Nije zadovoljan njenim ponašanjem nakon povratka!

Povratak Aleksandre Subotić u najgledaniji rijaliti "Zadruga 2" nije ostavio nikoga ravnodušnim. Milioni su pratili njen ulazak na velelepno imanje u Šimanovcima, kao i reakcije njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića i njegove sadašnje devojke Ane Korać, kao i reakcije Aleksandrinih roditelja, Karađorđa Subotića i Ljube Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Pozvali smo Srboljuba Subotića, Aleksandrinog strica, koji je poznat po svojim jakim stavovima i otvorenom iznošenju istih, koji je za Pink.rs preneo svoje utiske o ulasku svoje bratanice i njenim odnosima sa ukućanima.

Nekako mi se to svelo na priču o Davidu. Definitivno se priča o Davidu nastavlja, umesto da vodi svoj rat i predstavi sebe u svom svetlu, ona je sve vreme pričala o Davidu. Malo mi je neubedljivo sve to bilo - prokomentarisao je Subotić, a onda izneo mišljenje zašto je to tako:
Ona je izjavila da nema priču, osim te sa Davidom. I ja mislim da će njena priča da se vrti samo oko Davida i Ljube. Mislim da je neko savetovao da spusti loptu i da bude ono što nije. Između ostalog tu dosta utiče i Davidova majka, ali i i osobe koje su je finansirale neko vreme. Te gospođe, to je najviše njihov uticaj, da bude mirna i fina. Ne možeš da budeš miran i fin u rijalitiju. Ako si miran, ne postojiš.

Foto: TvPink Printscreen

Srboljub je dao svoj komentar i o Aleksandrinom odnosu sa Ljubom, kao i o Ljubinom odnosu sa Anom Korać, koji Aleksandri jako smeta.

Ljuba je ta koja je manipulator. Ona je odmah privukla Anu sebi i pokušala da je privoli na svoju stranu. Ona to radi sa svim ukućanima i igra duplu igru. Nema tu neke ljubavi, koliko ja primećujem - rekao je Srboljub, a onda to uporedio sa odnosom svoga brata Karađorđa i Aleksandre:
Karađorđe ima neki svoj stav, međutim, i Karađorđe neke stvari ne zna i ne može da ih istera do kraja sve. On ne želi zbog prevelike ljubavi da vidi propuste i da je posavetuje u pravom smeru, ali Aleksandra ga ionako ne bi poslušala. On može jedino da bude otac tu i ništa drugo.

Foto: TvPink Printscreen

Pitali smo ga da prokomentariše i odnose svoje bratanice sa dva ukućana koji su pre Aleksandrinog izlaska bili sa njom u sukobima, a koji su se drugačije poneli prema njoj po ulasku. Naime, Miki Đuričić je zadržao svoj stav i ostao u rivalskim odnosima sa Aleksandrom, dok je Stanija Dobrojević dočekala u prijateljskim:

Sviđa mi se što Miki ne zna da se zavede na tu priču. Koliko god da ga ja spominjem kao negativca, on je lepo izneo svoj stav. I Aleksandra i David su imali greške, bili su u istoj čorbi, tu se slažem sa Mikijem. A sada se predstavljaju nečim što nisu. Imali su iste savetnike, ali ih je sada preuzela - rekao je o Mikiju, a zatim prokomentarisao prijateljstvo sa Stanijom:

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija je korektna dosta prema svima. Jak je igrač i ona je izgradila neki karakter u svim rijalitijima u kojima je bila. Nemam loše reči za Staniju do sad. Ona je dosta upoznata spolja o toj priči i vidi o čemu se radi. Stanija joj neće odmoći ni u kom smislu, osim ako Aleksandra ne napravi neku glupost prema njoj - zaključio je Srboljub.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UĆUTI DA TE NE BIH BACIO U JEZERO! Mikiju PUKAO FILM zbog Suzane: Krenuo na nju, obezbeđenje ODMAH DOTRČALO! Pratite UŽIVO na Pinku! (VIDEO)

Autor: M.P.

#Zadruga 2

'