AKTUELNO

Obezbeđenje je zbog ovoga moralo da odreaguje!

U toku prethodne noći došlo je do žestokog sukoba između Zerine Hećo i Lepog Miće, a zbog toga je obezbeđenje moralo da odreaguje i spreči da oni nasrnu jedno na drugo.

U najgledanijoj emisiji ,,Igra istine", Stanija Dobrojević napravila je pravu pometnju u Beloj kući kada ga je upitala Lepog Miću dokle će od Zerine praviti žrtvu tako što će je napadati pred svima.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć je Zerina došla sa svog mesta kod mene, psovala me, dirala me, psovala mi je mrtvu majku, uzvratio sam samo - rekao je Lepi Mića.
Nemoj da lažeš, rekao si mi da sam dro*a. Provocirala sam te, rekla sam da si pedofil i to je kraj priče. Majku ti opsovala nisam nikad, a ti si tako jadna, da je to nemoguće. Šta bi ti rekla Mići da ti je rekao ono što je meni rekao?! Šta bi rekla?! Da te je*o otac koji je mrtav! Šta bi rekla?! Bednice! Niko te ne dira, ustala si sad da postaviš pitanje, da me diraš! Hoćeš?! Menjaš zaključke na svaka dva sata, praviš od mene ono što je on od tebe na Farmi 6! Je*aće te ova seljančura, jadnice - rekla je Zerina.
Ti si bednica koja ništa ne kapira, ti si klošarka - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina je vikala na sav glas dok je napadala Staniju, a ona je jednom rečenicom pokušala da završi ovu raspravu.

Međutim, Hećo se ponovo obratila Mići i nazivala ga pedofilom, što je njega žestoko isprovociralo, pa je ponovo osuo paljbu po njoj.

A ti, ti si jedna pedofilčina, marš! - vikala je Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je jedna dro*etina koja se je*e za pare, a hoće da bude žrtva - rekao je Lepi Mića.

Kako je izgledao ovaj konflikt, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

#Zerina Hećo

'