separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVIĐAM SE MARKU, VEZA S LUNOM JE LAŽNA: Dragana Mitar tvrdi da nije ljubomorna na Đoganijevu, a onda je ispljuvala Miljkovića! (VIDEO)


Razočarao je, jer smatra da se promenio.


Voditelj Ognjen Amidžić tokom ove večeri razgovarao je sa Draganom Mitar. Ova zadrugarka na početku razgovora komentarisala je svađu koju je imala sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem

Autor: TvPink Printscreen

Tom prilikom ona je istakla kako smatra da su bez povoda oni ušli u raspravu, kao i da Marka Miljkovića od Nove godine ne može da prepozna, jer je promenio svoje ponašanje. Podsetimo, pre veze sa Lunom, Marko je bio blizak sa Draganom i govorio kako je ona savršen tip žene koja njemu odgovara.

Autor: TvPink Printscreen

Ja neću u njihovu vezu da se mešam. Meni njihova priča ne deluje iskreno, fejk su mi. Krenuli su da pričaju da sam ja ljubomorna na njihovu vezu. To je budalaština. Marko i ja smo se družili, on je govorio da sam ja njegov tip devojke. O tome se baš vodila polemika u kući. Mi smo prestali da se družimo, jer sam ja želela da se povučem iz toga - rekla je Dragana.

Autor: TvPink Printscreen

Marko je pun sebe i ja ne volim takve likove. Ja kada sam se sklonila od njega, tada je ušao Pavle. I Marko je sve posmatrao sa strane. Ja sam osetila da se ja Marku sviđam, ali nikada on meni to nije rekao. Odgovaralo mi je druženje sa njim - dodala je Dragana.

Autor: TvPink Printscreen

Zatim je Dragana komentarisala Nenada Aleksića Ša sa kojim je bila veoma bliska. Zbog toga su ukućani govorili kako se reper zaljubio u nju, a nakon što je Ivana Aleksić, Šaova žena bila u Zadruzi, reper se udaljio od Mitrove.

Ša i ja smo okej. Super smo. Konačno je došla neka normala. Mene uvek uvuku u tu neku priču - pričala je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti