AKTUELNO

Ilićeva je imala priliku da čuje i svoju unuku kojoj se i te kako obradovala.

Drvo mudrosti je pozvalo u Rajski vrt Snežanu Ilić kako bi joj saopštilo da će imati priliku da se čuje putem video-poziva sa svojom ćerkom. Tokom razgovora, Snežanina ćerka je otkrila Ilićevoj da Zoricu Marković čeka tužba jer je prema njenim navodima, pevačica iznela niz neistina i ozbiljnih uvreda na njen račun.

Brine nas tvoje zdravlje. Tetka te je pozdravila, ona je u Italiji. Rekla je da ne nasedaš na provokacije. Slede dve krivične prijave. Da se skloniš od Zorice i Zlate, one su jako loši ljudi - pričala je Snežanina ćerka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sve potpisala - rekla je Ilićeva.

Naime, Zorica je nazvala Snežaninu ćerku k*vom i zbog toga je ona rešila da je tuži, jer je iznela neistine na njen račun. Nakon toga, Snežana je imala priliku da porazgovara sa svojom unukom što ju je i te kako obradovalo.

To su ozbiljne optužbe. Kako ona može mene da optužuje, a ne poznaje me? - rekla je besno Snežanina ćerka.
Bako, volim te puno. Nedostaješ mi. Najbolja sam u školi. Bako, kako si. Najlepša si od svih tu. Ne daj se bako, drži se - pričala je Snežanina unuka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ponosna sam na tebe. Čuvam tvoje pismo koje si mi poslala za slavu. Napiši mi čestitku za rođendan. Dobro sam, jača nego ikad. Volim tebe i tvoju majku puno - poručila je Snežana.

Pročitajte još: LJUBAV JE POBEDILA: Anina majka podržala ćerkinu vezu sa Davidom, pa im poručila da su njena vrata otvorena za njih dvoje! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'