AKTUELNO

Đuričić obećao da se više nikada neće ljubiti.

Kao i svakog ponedeljka, nakon izbora potrčka i omiljene osobe, voditelj Milan Milošević je započeo emisiju "Pretres sa Milanom".

Ovo je jedan od omiljenih trenutaka svih učesnika, ali i gledalaca "Zadruge 2", kada svi zadrugari otkriju svoje tajne i objasne sve one situacije koje su bile sporene u proteklih nekoliko dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan je želeo da sazna od Mikija Đuričića i Suzane Perović zašto su se protekle noći, u toku žurke povodom proslave srpske Nove godine, posvađali i nisu dolazili u Belu kuću.

Pored toga što su svi primetili da si sinoć falio na žurki, šta se desilo, ta maratonska svađa između tebe i Suzane? Šta se ustvari dešava, vi zbunjujete ljude, između vas postoji neki stub, u kakvim ste odnosima - pitao je voditelj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kao i većina naših sukoba, i ovaj je nastao zbog hrane. Mi smo ostali na tri supice iz kesice, baba se ljuti kad ostanemo bez hrane. Rekao sam da odnesu hranu, te kobasice, Karađorđu i Petru u zatvor, ona je meni rekla svašta, posle se isplakala, odspavala i dala mi dozvolu da se izvinim za sve ružne reči koje je baba meni rekla. U pravu je Suzana mnogo puta jer ja preterujem. Činjenica je da mi ne možemo jedno bez drugog, tu nema zaljubljenosti, mi se volimo kao prijatelji, ja nju volim kao sestru. Pričamo o nekim običnim temama, volimo se na prijateljskoj bazi. Mislim da naše druženje ne ugrožava nikoga od zadrugara. Ovo je prvi put da smo bili u svađi duže od 10 minuta. Baba ja nekad u pravu, ja podelim drugima, a nama ništa ne ostane. Palo je malo ružnih reči sa babine strane, ali ja je razumem - rekao je Miki.

Suzana je priznala svoju grešku, te je istakla da Đuričić nije kriv, već je ona imala loš dan.

Bilo je odvratno, ja sam kriva. Juče sam imala temperaturu, takav mi bio dan - navela je pevačica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad se posvađamo, stisnemo se za ruke, ali ja sinoć nisam hteo, ona se naljutila i rekla mi svašta - istakao je Đuričić.

Svoje mišljenje o ovoj temi iznela je i Marija Kulić, koja je žestoko osudila Suzanu, te je istakla da pevačici takvo ponašanje ne priliči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene je Suzana mnogo razočarala, ona je žena koja je dotakla dno. I te kako se vidi da ljubav između njih postoji. Suzana ima godine i jednoj ženi u godinama ne priliči takvo ponašanje, šaputanje, jurenje. Sve je jasno, ja samo komentarišem vaš odnos. Suzana je cicija, od kako je došla ovde samo viče "Što si dao ovo, što si dao šolju, to je za mene". Ona i ja smo se posvađale zbog jedne kafe. Meni je žao jer je Miki takav da kad se zaljubi, u stanju je da stvarno pobegne. Znam kakav je Miki kad je zaljubljen i kada mnogo voli. Miki daje previše sebe i treba da se čuva. Emocije između vas se vide - navela je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: DAVID PROCVETAO OD SREĆE KADA JE ČUO DA JE POTRČKO! Marijana ga smestila u izolaciju sa Anom Korać, ON JOJ SE ZAHVALIO! (VIDEO)

Ovde se ništa neće desiti, baš zbog rijalitija. Onaj snimak, kad sam je ljubio u oko, se više neće ponoviti - zaključio je Miki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'