separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SUKOB U NAJAVI! VIDEĆE MATORA BUDALA KAKO ĆE PROĆI KAD SE SRETNEMO: Vlada kivan na Lepog Miću, a evo da li su se njegova osećanja prema Zerini PROMENILA! (FOTO)


Pominju ga bez prestanka!


Bivši učesnik najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge", koreograf i plesač Vladimir Todorović, privukao je veliku pažnju javnosti zbog svog odnosa sa Zerinom Hećo. Naime, njih dvoje su jednu noć proveli zajedno u zatvoru, a na rastanku su se poljubili što je izazvalo burne reakcije zadrugara, pogotovo Baneta Čolaka, Zerininog bivšeg dečka. 

Autor: TvPink Printscreen

Njih dvoje se od tog trenutka pa sve do Vladinog izbacivanja iz Zadruge nisu razdvajali, a sinoć je došlo do velike svađe između Lepog Miće i Zerine, kada je pevač njoj rekao da je bila sa gej muškarcem, aludirajući na Todorovića. Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Vladimirom kako bismo videli šta on na sve to ima da kaže. 

Šta ja imam tu da komentarišem, pričaju o nekome ko nije tamo. Videće matora budala kako će proći kad se sretnemo. Video sam da se ni Zerina nije potresla ni oko čega, mislim da je situacija sada gora otkako sam izašao jer svi ti neki nebitni ljudi kad se osete ugroženo oni počnu da laju - rekao je Vlada. 

Autor: TV Pink Printscreen

On nije želeo previše da komentariše sve što se dešavalo, a na pitanje šta oseća prema Zerini, odgovorio je: 

Moja osećanja prema Zerini se nisu promenila, sve je isto - kratko i jasno je rekao Vlada.

Autor: TvPink Printscreen

Da li će održati reč i sukobiti se sa Mićom kada budu obojica napolju ostaje nam da vidimo. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti