AKTUELNO

Bivši farmer je svoju tajnu otkrio u besu nakon što je po drugi put diskvalifikovan.

- Čini mi se da je Kristijan znao da mu je pala popularnost. Osećao je to -  rekla je sinoć Jelena Kruinić za Pink.rs na putu od Lisovića do Šimanovaca. Krsitijan je tačno znao kako publika reaguje na njegove napade i ispade, harem i sveukupno ponašanje. Znao je zato što je u Lisoviću imao telefon!

Besan što je, po drugi put, diskvalifikovan iz trke za 50.000 evra, Kristijan je to i rekao u živom programu. Kad mu je produkcija ponundila telefon da se javi kome treba, Kristijan je besno odbio tu ponudu uz komentar:

- Ne treba mi telefon. Imam svoj!

Kamere su to zabeležile. Njegova reakcija posle prve diskvalifikacije bila je potpuno drugačija.

Za nekoliko dana "na slobodi", Kristijan je očigledno shvatio da se dešavanja u Lisoviću, kao i reakcije farmera, van granica imanja vide drugačije nego iznutra. Navikao da uvek i svugde protera svoja pravila "na foru", prilikom povratka na imanje prošvercovao je i telefon. Nema sumnje da je bio ubeđen da će tako, spram ostalih farmera, biti u velikoj prednosti u smišljanju taktike koja bi ga dovela do pobede. Nije ni čudo što je poludeo kad je shvatio da mu ta prevara nije donela ništa dobro i da, ma šta radio, neke farmere ne može da nadigra.

Kristijan je telefon uneo na imanje na isti način na koji je svojevremeno Ekrem "prošvercovao" sat. Farmeri su ovo strogo zabranjenu stvarčicu znali, ali su ćutali. Odgovaralo im je da znaju kad ide uključenje uživo i da se nekako orjentišu u danu. Zato su i pomagali Ekremu da ga sačuva na imanju do kraja šou-a. Tajnu je otkrila Vesna Rivas kad je već sve bilo završeno.

'