AKTUELNO

Lunina izjava je i te kako oraspoložila Subotićevu.

U Beloj kući u toku je slavlje povodom krsne slave vlasnika Televizije Pink, Željka Mitrovića. Zadrugari se odlično zabavljaju uz muziku i obilje hrane koje je Željko priredio za ukućane.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani se izvodvojila od stola sa Aleksandrom Subotić, Markom Petruševićem i Davidom Dragojevićem, pa im priznala da je ovaj ljubavni par mnogo zavolela, a potom rekla nešto što je sve šokiralo.

Naime,  Đoganijeva je u prethodnoj sezoni ovog rijaliti programa imala veoma turbulentnu vezu sa Slobom Radanovićem, zbog koje je doživela nekoliko puta nervni slom. Sada je svojim cimerima priznala da je razočarana u ljudski rod i da je spremna da uradi nešto potpuno neočekivano.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto sam ja razočarana u muški rod, a ako ćeš i ti, ako budeš ubuduće... Ja ću biti bi(se*sualka), i nas dve možemo da budemo zajedno. Ja taman uradim si*e kao ti i top - pričala je Luna.
Može - poskočila je od sreće Aleksandra.

Blogerkine reči su Subotićevu i te kako oraspoložile, ako je suditi po osmehu na njenom licu. Đoganijeva se samo našalila kako bi podigla raspoloženje svoje cimerke.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Marija ISPITIVALA Draganu kakav BRAK IMA, ona joj priznala kako stoje stvari, a onda je prokomentarisala i svoj odnos sa Miljkovićem! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Karađorđe Subotić

#Luna Đogani

'