AKTUELNO

Hotel Putnik Kopaonik nudi niz pogodnosti za svoje goste tokom leta.

Idealno pozicioniran u srcu Kopaonika, okružen živopisnim predelima u mirnom delu koji pruža potpun odmor svim gostima.

Ovog leta pored opuštanja u Wellness&Spa centru gosti će moći da korsite i multifunkcionalni otvoreni sportski teren namenjen za mini fudbal, košarku, rukomet, tenis...

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Pored terena gosti će moći direktno u okviru hotela da rentiraju i bicikle, zakažu svoju pešačku turu različitih težina (lake, srednje i teške staze), obilazak Koapaonika offroad vožnjom sa vodičem, streličarstvo i mnogo toga još...

U ponudi su i različiti paketi namenjeni porodicama, zaljubljenima kao i onima koji vole aktivan odmor.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

"Dečija nedelja" u periodu 15-21.07. i 05-11.08. gde deca do 12 godina imaju gratis smeštaj, zatim reodvni paketi gde deca do 7 godina imaju gratis smeštaj, a deca od 07-12 godina plaćaju 50%. Takođe, korišćenje dečije igraonice i Entertainment room-a je besplatno u okviru paketa ,,Savršen porodični odmor”.

Zaljubljeni će moći da se prepuste čarima Dual masaže za nju i njega kao romantičnom večerom za dvoje u okviru paketa ,,Romantični vikend za dvoje”.

Pripremili smo i paket za takmičenje u šutiranju trojki i slobodnih bacanja, a pobednike očekuju vredne nagrade u periodu 02-04.08.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Više informacija o cenama i sadržajima paketa možete videti na sajtu www.hotelputnik.com

Hotel raspolaže sa udobnih 116 smeštajnih jedinica (odnosno 270 komfornih ležajeva) oplemenjenih drvetom i planinskim ambijentom, od kojih je gostima na raspolaganju: 83 standardnih soba, 13 porodičnih soba, 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja u sklopu hotela pruža 6 porodičnih i 8 standardnih soba.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Bogata i raznovrsna pansionska ponuda lokalnih namirnica proizvođača sa Kopaonika i okoline, tradicionalni nacionalni recepti, u kombinaciji sa zalogajima baziranim na internacionalnoj kuhinji, čine osnovu izmaštanog jelovnika koji će zadovoljiti i najistančanija čula sa raznovrsnom hranom za svačiji ukus. Selekcija specijaliteta je dopunjena do savršenstva delikatnim odabirom vinske karte i ponudom kako domaćih, tako i svetski priznatih i poznatih vinarija.

Vrlo temeljno smo posvećeni pripremi objekta koji sveobuhvatnim sadržajem stvara raznovrsne mogućnosti da postane mesto okupljanja velikom broju grupa i tipova putinika.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Ako planirate porodičan odmor, produženi vikend kao kratak predah, poslovni skup, obeležavanje važnog datuma u vidu romantičnog bega za parove, team building, pripreme sportskih ekipa, ako ste više vođeni avanturizmom il hedonizmom…Zaista za svakog postoji deo ponude koji je savršeno uklopljen sa njegovim potrebama. Sa zajedničkim imeniteljom, a to je kvalitetna usluga, domaćinska atmosfera, profesionalizam, komfor, personalizacija u cilju stvaranja novih uspomena.

Hotel Putnik Kopanik će sa sigurnošću zadovoljiti i nadmašiti sve vaše potrebe.

#Hotel

#Kopaonik

'