AKTUELNO

U crvenim stolicama sada su dva nova člana.

Peta sezona Pinkovih zvezdica pod nazivom "All Stars" počinje u petak, 26. oktobra na televiziji Pink, a u njoj učestvuju najtalentovaniji klinci iz prethodne četiri sezone.

Decu će ovog puta ocenjiavti žiri u delimično izmenjenom sastavu - na crvenim stolicama sedeće Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Milan Stanović, ali i dva nova člana: Kristina Kockar i Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

- Pokazaće vreme da će ovo biti najsložniji žiri zato što pred sobom imamo, u jednu ruku, i lak zadatak, a to je da ne prosipamo grube reči ili loše kritike, jer ovo su superfinalisti. Šta god možemo da im zamerimo to je kod njih minimalno i nežno da neće biti problema - rekla je Leontina.

Milan, sa druge strane, smatra da treba drugačije da se postave prema deci.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih voleo da se ove godine na taj mentorski način, zbog toga što smo u prvoj sezoni, u njihovim prvim pojavljivanjima videli ko su oni i koliko kvaliteta imaju, a sada ćemo da vidimo koliko su napredovali i da li im trebaju neke smernice i mislim da je sad anekoliko njih u tom periodu kada može da se postane prava tinejdž zvezda - izjavio je Milan.

Nataša je, sa druge strane, veoma uzbuđena zbog učešća u najgledanijem dečjem pevačkom takmičenju.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada kažemo zvezda ili za klince zvezdica, zvezda ne znači samo lepo pevati. Biti zvezda ili zvezdica je jedan paket-aranžman. Videću kako se ponašaju na sceni, gledaću energiju, gledaću harizmu, gledaću kako su se potrudili da izgledaju na sceni i mislim da ću biti jedan realan i dobar član žirija - smatra Nataša.

Kako je sve to izgledalo pre samog snimanja pogledajte u donjem snimku ili na zvaničnom kanalu emisije "Premijera" na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'