separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KAD SE PREPIRU, TO JE VRIŠTANJE OD SMEHA: Ceca otkrila OVO o odnosu Anastasije i Veljka, pa NASMEJALA SVE! (VIDEO)


Naša slavna pevačica otkrila je detalje porodičnog života.


Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anstasijom pojavila se na jednom događaju, a premijerna ekipa bila je na licu mesta. Mama i njena naslednica bile su i više nego raspoložene za razgovor, pa su otkrile do sada nepoznate detalje njihovog porodičnog života.

Autor: TvPink Printscreen

Naime, Anastasija je u emisiji ''Premijera'' otkrila da je nervira kada se njen brat Veljko meša u njen odabir garderobe.

- Nije da se plašim, više me nervira kad mi suflira, kad se meša u te stvari, ali ima i on ukusa, tako da mu verujem i zbog toga i krećem da se premišljam - rekla je Anastasija za emisiju ''Premijera'', a mama Ceca je otkrila da su njeni naslednici, urpkos tim neslaganjima kada je ukus za oblačenje u pitanju, ipak u skladnim odnosima, te da su dobar tandem.

Autor: TvPink Printscreen

- Nemaju oni svađe, oni se divno slažu i tandem su. Kad je protiv mene, oni su udruženi. Šalu na stranu, oni su sada odrasli, oni sjajno funkcionišu, ali svi imamo tako otvoren odnos da jedni drugima kažemo ono što mislimo. Oni su humor, i kada se prepiru to je vrištanje od smeha - otkrila je Ceca pred premijernim kamerama.

O čemu su sve Ceca i Anastasija pričale u najnovijem izdanju emisije ''Premijera'', saznajte u video-snimku:

Autor: M. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti