AKTUELNO

Kija Kockar uživo u programu otkrila i da nije u kontaktu sa nekadašnjim suprugom Slobodanom Radanovićem.

U emisiji "Premijera - Vikend specijal" pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Kristina Kija Kockar, otvorila je vrata svog stana koji je kupila u Beogradu. Tom prilikom Kija je govorila i o svom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: ŠOK UŽIVO! Kija javno priznala: Sloba je BIO U MOM NOVOM STANU, a onda završio u SPAVAĆOJ SOBI! (FOTO)

Kockareva je rekla da je stan kupila od svog novca koji je uštedela, a da joj je u kupovini pomogla i mama Nadica Zeljković. Kija je takođe otkrila da je pevač bio u njenom stanu pre mesec dana, da joj je tom prilikom doneo poklon i rekao da mu se sviđa stan, a da više od tada nisu imali komunikaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom uključenja u emisiju "Premijera - Vikend specijal" Kija je komentarisala i odnos njene majke Nadice i njenog nekadašnjeg supruga Slobodana Radanovića nakon njihovog razvoda.

Ja mislim da on ne može da kontaktira moju majku od sramote, zato što je učinio to što je učinio i treba da ga bude sramota - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je komentarisala i to što je Luna Đogani u rijaliti programu "Zadruga 2" govorila kako će izneti priče o Slobi koje on ne bi želeo, kao i to što se Đoganijeva durila zbog zajedničkog nastupa Kockareve i Radanovića.

Ja jedva čekam! Ako ima nešto da kaže, neka kaže slobodno! Svi mi to želimo da čujemo! Što se tiče nastupa, pa šta imam da kažem na tu temu? Stvarno me nije briga da li je ljubavnica mog bivšeg muža saznala za moj nastup sa sada već bivšim mužem - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Nakon što je izgovorila reč "ljubavnica" reporter Nemanja Vujičić zahtevao je od Kockareve da mu kaže zbog čega Lunu i dalje zove tako.

Pa bila je ljubavnica mog bivšeg muža, odnosno bivša ljubavnica mog bivšeg muža! - dodala je Kockareva.

PROČITAJTE: KIJA OTVORILA VRATA SVOG DOMA I POKAZALA SA KIM ŽIVI: Ovako izgleda stan pobednice prve sezone ZADRUGE! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'