AKTUELNO

Dogovorite se, da li je taj čovek bio strah i trepet ili mali miš kog su šamarali, vukli za uši, tukli - rekla je Ceca u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o raznoraznim natpisima koji već godinama kruže u medijima, a koji se tiču njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, kao i njegove porodice.

PROČITAJTE JOŠ: PREŽIVELA SAM VELIKU NEPRIJATNOST: Svetlana Ceca Ražnatović posle napada OTVORILA DUŠU ekskluzivno za PREMIJERA - VIKEND SPECIJAL!

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Ceca je u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' rekla da se o Arkanu piše ''sve i svašta'', te da se ljudi odluče ko je i kakav je bio njen pokojni suprug.

- Ja zadnjih sedam dana samo demantujem lažne natpise, vezano za Veljka i ove sad insinuacije. Za pokojnog Željka, ljudi, ja čitam sve i svašta! Na kraju sam rekla - ljudi, dogovorite se, da li je taj čovek bio strah i trepet ili mali miš kog su šamarali, vukli za uši, tukli... Ljudi, prestanite da plasirate gluposti. Pustite čoveka da počiva u miru! - rekla je Ceca.

Foto: E-stock/Đenka

- Za svekrvu sam skoro demantovala... Mislim da je to bilo prošle godine... Bila sam zaista šokirana! Jedan list je napisao da je moj pokojni Željko rođen u Prištini, i da mu je pokojni otac bio policajac. Moj pokojni Željko... Pošto mu je otac vojno lice, bio je pukovnik avijacija, rođen je u Brežicama u Sloveniji, a majka jeste iz Prištine. Pa sam slala rodni list, smrtovnicu, da dokazujem, zato što mi to smeta. Zašto kaljati staru ženu koja ništa nije zgrešila? - poručila je Ceca pred premijernim kamerama.

Cecino gostovanje u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' možete pogledati u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

'