AKTUELNO

Posle napada na Cecinu kuću javnost je bila šokirana, a ona je sve to podnela hrabro.

Privatna imovina Svetlane Cece Ražnatović nedavno je bila na meti napadača, a policija je uspela da im uđe u trag. Balkanska folk zvezda nije više zabrinuta jer, kako kaže, organi reda dobro odrađuje svoj posao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zahvalna sam policiji koja je pronašla napadače i utvrdila njihov identitet. Ja sam kao građanin jako zahvalna na podršci policije i medija. Ako neko pravi vandalističke ispade onda mora da se pokaže ko je ta osoba, nema skrivanja identiteta - rekla je najveća balkanska folk zvezda u "Premijera - Vikend specijalu".

U trenutku napada u kući se nalazila cela porodica, a svi su bili u šoku zbog neočekivane situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bili smo u šoku. Nismo znali zašto se neko tako ponaša... Prešli su polako preko ležećeg policajca, daju migavac i zaleću se dva puta u moju kuću. To nema ni na filmu! - pričala je Ceca i dalje iznenađena zbog svega.

Na društvenim mrežama ubrzo su se pojavile fotografije na kojima je napad na Cecinu kuću predmet neumesne šale, pa je pevačica i to prokomentarisala.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MARINA TUCAKOVIĆ SE OGLASILA PRVI PUT POSLE DUŽE MEDIJSKE PAUZE, pa otkrila o čemu PRIVATNO priča sa Cecom Ražnatović! (FOTO)

- Razumem da se nekome ne dopadaju moje pesme ili moj izgled i to me ne vređa, ali zaista nije u redu da se prave neumesne šale na račun velike neprijatnosti koju sam preživela. To može svakome da se desi - zaključila je ona.

Autor: S. S.

#Svetlana Ceca Ražnatović

'