AKTUELNO

Pevačica se pojavila prvi put na televiziji posle operacije i otkrila šta misli o koleginici koja je menja u ''Pinkovim zvezdama''.

Članica žirija ''Pinkovih zvezda'', Dara Bubamara bila je prinuđena da napusti crvenu stolicu zbog operacije slepog creva.

Foto: YouTube screenshot

Pevačica se, u današnjoj emisiji ''Premijera Vikend Specijal'', prvo osvrnula na njenu raspravu sa Aleksandrom Radović i nesuglasicama koje su njih dve imale.

- Ja sam samo nekoliko puta reagovala na Aleksandrinu priču, ali nemam apsolutno ništa protiv nje. Na kraju smo se i izmirile, i donekle smo se solidarisale. Pozdravljam Aleksandru i, ne brini se, brzo se vraćam - kroz smeh je rekla Dara.

Foto: YouTube screenshot

Na njeno mesto došla je Maja Nikolić, a nakon što je emitovana prve epizoda ''Pinkovih zvezda'' sa njom, Dara otkriva šta misli o njoj.

- Maja je izuzetna pevačica, malo je drčna - rekla je Dara.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je trebala da se uključi u današnju emisiju ''Premijera Vikend Specija'', Maja nije mogla to da učini iz privatnih razloga. Pozvali smo kasnije pevačicu koja je dala svoj komentar.

- Dara je baš lepo komentarisala. Ja sam neko ko je veoma iskren. Neko ko je bez dlake na jeziku, tako da to što je ona prokomentarisala bilo u pozitivnom kontekstu, s obzirom na to da je poznajem 20 godina. Znam da nije zlonamerna. Nas dve smo dobre. Radujem se što je dobra i jedva čekam da se vrati u emisiju - rekla je Maja za Pink.rs.

Autor: B. Radonić

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Premijera

'