AKTUELNO

Ni to nije sve!

I ove nedelje očekuje vas vaša omiljena emisija o poznatima "Premijera - Vikend specijal" koja vas neće ostaviti ravnodušnim. I u novoj televizijskoj sezoni nedeljno popodne biće rezervisano za najaktuelnije ličnosti iz javnog života Srbije i ekskluzivne priče o poznatima.

Foto: RTV Pink

U četvrtak uveče počela je druga sezona "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima a i šire, a ekipa "Premijere" ispratila je sve ono što se dešavalo iza kulisa impresivne ceremonije koja je sve ostavila bez daha.

Foto: Pink.rs

Žena kontroverznog učesnika "Zadruge" otkriće sve ono što interesuje javnost, a jedan svetski zavodnik otkriće zašto je u depresiji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Severina Kojić prošla je kroz pravu golgotu, a u emisiji "Premijera - Vikend specijal" saznaćete kako se ona oseća posle još jednog skandala.

Foto: Jelena Balić/Promo

Gošće Ognjena Nestorovića biće Ilda Šaulić i Mia Borisavljević, koje će, bez sumnje, otkriti mnoge stvari koje interesuju javnost.Zato u nedelju, 9. septembra, od 14 časova obavezno budite uz televiziju Pink, a šta vas još očekuje možete pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

'