AKTUELNO

Haos u najavi!

Ove nedelje, 2. septembra, na televiziji Pink počinje nova, treća sezona vaše omiljene emisije o poznatima, "Premijera - Vikend specijal", a ekipa koja stoji iza nje pripremila vam je mnoge novine. Jedna od njih je i senzacionalna rubrika u kojoj se dve poznate ličnosti dele u dva tima i oba tima imaju po pitanje koje postavljaju takmičarima (ljudima na ulici). Obe ekipe, nakon pogođenog odgovora, zaustavljaju prvi taksi i polaze ka šoping centru. Tamo ih čeka vaučer koji je sakriven, a iznos na njemu je 20.000 dinara koji trebaju da potroše u prodavnicama.

Foto: Printscreen Instagram

Na snimanju prve rubrike u ovoj sezoni našli su se bivši supružnici Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, koja je sve vreme provocirala pevača. Naime, kada je u jednom trenutku ulicom prošao Đole Đogani, ona je poručila Slobi da mu je "prošao stric", a onda mu je rekla da će se u drugoj sezoni "Zadruge", koja počinje 6. septembra na televiziji Pink, naći njegove dve devojke - Luna i Mirka - aludirajući na Lunu Đogani i budućeg zadrugara Mirka Gavrića.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovali su Zorica Marković i Lepi Mića, kada se Gavrić uključio uživo te započeo rat sa njima. Tom prilikom je Lepi Mića preneo Gavriću da je lično od Kije čuo da je Sloba Radanović biseksualac, što je Gavrić negirao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako druga sezona "Zadruge" počinje za nešto više od nedelju dana, čini se kao da je već sve počelo da pršti od tenzije, te ne možemo ni da zamislimo šta će se sve dešavati u budućnosti.

Autor: N. Vujičić/ N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

'