AKTUELNO

Redovno je na teniskim terenima.

Ekipa emisije "Premijera" sastala se sa pevačem Harisom Džinovićem na crnogorskom primorju, gde odmara sa porodicom koja mu pričinjava veliko zadovoljstvo. Tom prilikom Haris je pričao i o svojim naslednicima, s obzirom na to da je on u njihovoj zajednici stroži roditelj.

Foto: RTV Pink

Strog sam u nekim odlukama. Stvarno se isprepadaju više mene, nego Meline. Još su oni mali, imaju četrnaest, petnaest godina tako da trebamo mi njima još - rekao je Haris.

PROČITAJTE: INTIMNE REGIJE I POZADINA U PRVOM PLANU: Luna Đogani skoro gola na plaži! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Takođe, premijerna ekipa odigrala je i teniski meč sa legendarnim pevačem narodne muzike. Na teniskim terenima Harisa možete sresti često, jer obožava ovaj sport.

Svaki dan kada ne radim. Nisam fantastičan, taman posla, ja sam običan amater, rekreativac. To mi je velika stvar u životu. Imam dosta prijatelja u tenisu. Nema pesme na tenisu, ali posle tenisa može - pričao je Džinović.

Foto: RTV Pink

Ko je bio bolji i odneo pobedu u ovom teniskom meču, da li Haris Džinović ili ekipa "Premijere", pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: NADEŽDA UGOVORILA SUSRET SA BIVŠIM ZADRUGAROM! On je javno priznao da mu pevačica nedostaje, a evo kako je ona reagovala na to! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Haris Džinović

#Melina Džinović

'