AKTUELNO

Priznala sve.

Pre nekoliko dana na internetu se pojavio snimak sa rođendana majke Slobodana Radanovića, Draginje, na kojoj se navodno čuje glas Lune Đogani.

Ona je današnja gošća u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a ovu priliku je iskoristila da otkrije sve detalje svog odnosa sa Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da stavim tačku jer znam kakvo je moje stanje i šta se dešava. Ja demantujem sve informacije da smo se Sloba i ja navodno pomirili. To na snimku se čuje ženski glas ali to nisam ja - rekla je Luna.

Mlada modna blogerka otkrila je da je ipak bila u poseti Slobinim roditeljima, Draginji i Dušku, ali da pevač nije bio tu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bila na rođendanu, ali nakon što je Sloba otišao. Nisam želela da vidim Slobu ali sam želela da ispoštujem ženu koja me je toliko podržala kao i njegovog oca. Mi nismo mnogo pričali o tome. Želela sam samo da ih zagrlim da im se zahvalim za svu podrušku, dala poklon Draginji i otišla kući. Oni su mi rekli da su srećni što su upoznali devojku kao što sam ja i da uvek mogu da računam na njih, kao i oni na mene. Meni je drago da sam ja njih ispoštovala - istakla je Đoganijeva.

Ona je istakla da više nema ništa sa Radanovićem i da od njihovog pomirenja nema ništa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TEODORA NIJE HTELA DA PRIČA O PORODICI RANKOVIĆ: Anđelo i ja želimo da uživamo zajedno!

Sloba i ja nismo u kontaktu ne čujemo se, niti ćemo imati neki kontakt. Želela bih da stavim tačku na tu priču. Moj odlazak u Zrenjan nije bio vezan za njega već za njegove roditelje, jer sam ja takav čovek. Ta priča me apsolutno ne zanima. Krenula sam dalje, srećna sam dobro sam - navela je Luna.

R. L.

#Draginja Radanović

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'