AKTUELNO

Ne voli sa javnošću da deli svoje probleme.

Kada se popularnoj pevačici Seki Aleksić ostvarila najveća životna želja da postane majka, više nije skidala osmeh sa lica, a javno je priznala koliko joj je ta najvažnija uloga promenila život iz korena. Međutim, ona je ekipi emisije ,,Premijera" otkrila da vešto krije od očiju javnosti svoje probleme i da se trudi da sve negativne stvari sačuva za sebe.

Imam i ja problema isto kao i svaki drugi čovek, možda čak i više samo što sam ja osoba koja na neki način to ne voli da deli sa javnošću i ja to ne prikrivam... Mislim, nije to ništa skandalozno, ali to su neki familijarno porodični problemi kakve svi imamo - rekla je Seka.

Foto: TvPink Printscreen

Javnost i dalje bruji o teškoj životnoj situaciji pop pevačice Nataše Bekvalac koju je doživela od strane njenog supruga Luke Lazukića, a njena koleginica je pokušala da joj olakša samim tim što je non-stop na telefonskoj vezi sa njom, a zamolila je i sve da u ovim teškim trenucima budu saosećajniji prema njoj.

Ona je osoba koja je u poslednje vreme doživela nešto što je strašno i grozno i mislim da bi svi ljudi generalno i saradnici i mediji i svi oko nje trebali malo pažljivije da se ponašamo zato što je žena pretrpela nešto što ja nikada ne bih poželela nijednoj ženi, a ni muškarcima. Pretpostavljam da i muškarci na neki način trpe nasilje, ali moram priznati da sam se sa Natašom i pre toga čula i pogotovo sad kad se to desilo, još više smo komunicirale - rekla je Aleksićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoge poznate ličnosti trude se da najbolji mogući način usmere svoje potomke na pravi put, a Seka je ovim povodom poslala veoma važnu poruku svim roditeljima koji bi su u nedoumici kako postupiti sa decom na pravi način.

Mislim da je danas najteže biti roditelj i da je to jedna velika odgovornost. Kada ne pustite dete sa 18,19 ili 20 godina da izađe u dva sata ujutru pa da se vrati tek u pet sati ujutru, onda ste vi strog roditelj. A kada svi vršnjaci izađu i naprave glupost onda se to gleda na drugi način. Ja smatram da svaki roditelj treba da radi isključivo po svom osećaju i da vaspitava dete onako kako smatra da treba. Ne može roditelj da bude tu 24 sata i da sve kontroliše. Postoji jedna stvar koja se zove poverenje, a tome ih učimo od malena. Neko ima sreću da ima divno dete i da nema problema, a neko ima katastrofalnu situaciju sa decom. Ja ne bih to poželela nikome, mogu samo da apelujem na sve mlade ljude da ne koriste narkotike - istakla je Seka.

K.Ristić

#Seka Aleksić

'