AKTUELNO

Vučelićeva trenutno boravi u Crnoj Gori, a ona je bila sagovornik ekipe emisije ''Premijera''.

Velika prašina u domaćim medijima podigla se najpre kada joj je zabranjen ulazak u Srbiju, a onda i kada su se pojavile glasine o nestanku starlete Soraje Vučelić. Nakon toga, Soraja se pojavila, a o tome da je živa i zdrava, obavestila je svoje fanove na društvenim mrežama gde je najpre objavila fotografije iz Kalifornije na kojima se vidi da joj ne fali ni dlaka s glave, te da bezbrižno uživa u koktelima i suncu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ovih dana Vučelićeva boravi u Crnoj Gori, a ona je ekskluzivno za emisiju ''Premijera'' dala intervju nakon zastrašujućih priča o njenom nestanku.

- Ako ne vide da sam živa i zdrava... Neko da me proglasi nestalom.. Plašim se ajkula sa ljudskim likom - rekla je Soraja, između ostalog, pred premijernim kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Ali to nije sve! Premijerna ekipa pripremila je još mnogo ekskluzivnih priča o poznatima! Pevačica Aleksandra Prijović, a od pre nekoliko dana Živojinović pred premijernim kamerama sumira utiske sa glamuroznog veselja.

Foto: TvPink Printscreen

Pop zvezda Nataša Bekvalac govorila je za emisiju ''Premijera'' nakon pakla kroz koji je prošla sa suprugom Lukom Lazukićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite novo izdanje omiljene emisije o poznatima ''Premijera'' koje je na programu TV Pink sutra tačno u podne!

Autor: Pink.rs

#Premijera

#Soraja Vučelić

'