AKTUELNO

Pevačica Ana Bekuta rešila je da ponovo svima stavi do znanja koliko voli svog emotivnog partnera.

Premijerna ekipa zakazala je druženje sa pevačicom Anom Bekutom u jednoj prestoničkoj kafani na njenom nastupu, gde je najavila veliku prazničnu turneju u Australiji.

Ni ovaj nastup nije propustio njen izabranik Milutin Mrkonjić, a pevačica je za "Premijeru" otkrila koja je njegova uloga na njenim nastupima.

Foto: Printscreen

Uglavnom je Milutin zadužen za dobru atmosferu, on podiže raspoloženje. Uvek ima neki duhovit komentar, sve nas nasmeje. To je njegova uloga u celoj ovoj priči - objasnila je Ana.

Foto: Printscreen

Ona se dotakla svog novog singla "Tvoja zauvek" koja je posvećena upravo Milutinu, a pošto je on poželeo da ovo obećanje ponovo čuje od svoje drage, pevačica je to i učinila, pa mu je pred premijernim kamerama izjavila ljubav.

Mora da se kaže, voli da čuje! Tvoja zauvek, Milutine - rekla je Bekuta, dok joj je on odgovorio sa:"Hvala, ljubavi".

Foto: Printscreen

Mrkonjić je za "Premijeru", takođe, priznao da nije očekivao da je Ana sjajna domaćica, već da je imao drugačiju sliku o njenom privatnom životu dok je nije upoznao.

Kuva ručak, strašna je domaćica. Ja nisam to očekivao od nje to, mislio sam da će to biti kafanski život - iskren je bio Milutin.

Šta je još Bekuta otkrila "Premijeri" pogledajte u današnjem izdanju najgledanije emisije o poznatima:

Autor: D. Tanasijević

#Ana Bekuta

#Milutin Mrkonjić

#Premijera

#pevačica

'