AKTUELNO

Iako ne govori često u medijima, u studiju Televizije Pink objasnio je ono što mnogima nije bilo poznato.

Slobodan Veljković poznatiji kao Cobi jedan je od najuspešnijih mladih muzičara koji je u saradnji sa brojnim folk pevačima napravio velike hitove. Za kratak vremenski period Cobijevo ime postalo je prepoznatljivo širom granica naše zemlje a gostujući u emisiji "Premijera- Vikend specijal" on je otkrio kako je započeo svoju karijeru.

Foto: TV Pink Printscreen

U igraonici pored škole sam isprobao neki program za pravljenje muzike i to me je zainteresovalo. Onda sam instalirao taj program kod nekih mojih drugova, dok mi mama nije kupila kompijuter sa kojim sam mogao da radim to - priznao je Cobi i dodao:
Neophodno je puno rada, truda i odricanja.

U jednom intervjuu ovaj muzičar je rekao da nikoga ne bi odbio za saradnju pa ga je voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović upitao da li se to ipak desilo do sada.

Foto: TvPink

Moguće da sam nekog odbio samo zbog vremena. Mislim da od svakog čoveka, bilo da je on talentovan ili ne, može da se napravi hit - iskren je bio Cobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku svake pesme koju je napravio Cobi čuje se sada već prepoznatljiva rečenica "Cobi, jesi li ti radio traku" a pred premijernim kamerama je objasnio kako je nastala ova rečenica.

Pošto je moja devojka bila kod sebe u stanu, ja kod sebe, zamolio sam je da mi snimi nekoliko glasovnih poruka i među njima je bilo "Cobi majmune, Cobi ovo, Cobi ono" i među njima je bilo i to "Cobi, jesi li ti radio traku" i tako je to ostalo - otkrio je ovaj producent i reper.

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#emisija

'