AKTUELNO

Voditelj je otkrio nešto što do sada nije bilo poznato.

Živorad Žika Nikolić nedavno se pridružio pobedničkom timu Televizije Pink. Gostujući danas u emisiji "Premijera vikend specijal" poznati voditelj otkrio je da sebe ne posmatra kao poznatu ličnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubeđujete me da počnem to da istražujem. Ja sebe uopšte ne doživljavam tako. Ja svoj posao posmatram kao svaki drugi, kao rad u fabrici, ja dođem i odradim svoj posao - rekao je Žika i objasnio po čemu se razlikuje rad na našoj televiziji:
Ovde mnogo studioznije pripremam svaku emisiju. Stvarno se po tome razlikuje privatna televizija od javnog servisa. Imam jedan divan studio italijanskog dizajna, kamere su nam u centru, a kamermani su nam pravi čarobnjaci.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović podsetili su Žiku Nikolića i na njegove dane kada je bio profesor u jednoj srednjoj školi a on je pred premijernim kamerama otkrio kakav je bio u toj ulozi.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve godine sam predavao ruski u Srednjoj medicinskoj šoli u Kraljevu, to je bilo divno vreme. Ja sam imao 22 godine, a đaci 17 godina. Ali znao se red ko je profesor, a ko učenik. Uvek sam voleo da izvodim eksperimente pa je kod mene sve bilo dozvoljeno, i prepisivanje, i šaputanje, i puškice, ali na ruskom jeziku - otkrio je ovaj voditelj.

Autor: J. V.

#Premijera-Vikend specijal

#emisija

#voditelj

#Živorad Žika Nikolić

'