AKTUELNO

Shvatio je da to, ipak, nije pametna ideja.

Popularni pop pevač Saša Kovačević godinama nije gostovao u TV emisijama, a onda je prihvatio poziv Tijane Price i Ognjena Nestorovića i u emisiji "Premijera - Vikend specijal" osvrnuo se na uspeh nove pesme "Bez tebe me nema", ali i na sjajne komentare koji je dobio na račun visokobudžetnog spota.

Foto: Instagram

- Trudimo se da ne izbacujemo rkelativno brzo pesme, nakon mesec, dva... Brat i ja smo perfekcionisti i volimo da budemo upućeni u svaku stavku našeg projekta i da to izgleda baš tako kao što izgleda - rekao je Saša, koji je priznao da ovaj put nije on najveća zvezda spota, već trogodišnja devojčica, ćerka njegove devojke Zorane Tasovac.

- Ovog puta je Iskra najveća zvezda, to je čak i ona rekla nakon snimanja (smeh).

Foto: TvPink Printscreen

Voditelji su upitali Kovačevića da li će u neki u narednih spotova "ubaciti" i devojku Zoranu, a onda je objasnio da je to već želeo da učini. Međutim, predomislio se.

Što se mene tiče, ja sam mamu hteo da ubacim već, ali poučen iskustvom od ranijih godina vidim da to nije baš pametno i želim te stvari da držim privatno, po strani, koliko mogu - kaže pevač, kojeg je nedavno ekipa "Paparaco lova" usnimila sa devojkom, kojoj nije prijala medijska pažnja.

Foto: Instagram

- Ona je svesna da je zabavlja sa čovekom koji se bavi šoubiznisom i da je to neminovno. Bitno je samo ne forsirati - zaključuje pevač.

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Saša Kovačević

'