AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda u 2018. godinu ušla je zabavljajući svoje fanove.

Svetlana Ceca Ražnatović poput mnogih kolega 2017. godinu ispratila je radeći ono što najviše voli- družeći se sa svojom publikom u diskoteci u Banja Luci. Ekipa emisije "Premijera" i u najluđoj noći ispratila je sva dešavanja i pratila poznate u stopu, a Ceca je gledaocima Televizije Pink poželela uspešnu i srećnu 2018. godinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da i svim vašim gledaocima čestitam 2018. godinu, da je u zdravlju, sreći, radosti provedu, doček sigurno jesu. Ali da nam takva bude cela naredna godina - rekla je Ceca.

A što se tiče njenih želja, najveća balkanska zvezda ne krije da su novogodišnje želje ove godine bile u vezi sa poslom.

Foto: TV Pink Printscreen

Radim na novom albumu, nisam vezana za neke rokove. Kada bude bilo dobro i kada ja, zajedno sa svojim saradnicima, budem zadovoljna i sigurna da je to što smo uradili dobro i kvalitetno, mi ćemo to objaviti. To je nešto vezano za posao. Taj album uslovljava koncert na Ušću i 30 godina karijere. Što se privatnog života tiče, imam skromne želje- da smo svi živi i zdravi, srećni, zadovoljni, da radimo ono što volim, da smo zajedno što više - rekla je najveća balkanska zvezda.

O čemu je još govorila Svetlana Ceca Ražnatović možete pogledati u videu u nastavku, ili u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Pink.rs

#Premijera

#Svetlana Ceca Ražnatović

#emisija

#pevačica

'