AKTUELNO

Popularna pevačica Goga Sekulić sve više privlači pažnju javnosti otkad je odjeknula vest da je izbačena iz stana svog verenika, sa kojim živi u Cirihu.

Kako je ovih dana sve više medijskih navoda da je popularna pevačica Goga Sekulić doživela emotivnu krizu sa svojim verenikom Urošem Domanovićem, pevačica je odlučila da i ona prokomentariše to. Naime, spekulisalo se o tome da je Goga nedavno izbačena iz njihovog zajedničkog stana u Cirihu, te da zbog toga već neko vreme boravi u Srbiji.

Pa nakon pesme ,, Kriza" koju sam izdala pre mesec dana sa Miletom Kitićem, krenuli su da pišu da je moja veza u krizi. S obzirom da Uroš ne voli da se slika sa mnom, ja sam to prihvatila. On na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije koje su vezane za njegov sport i to je to - bila je iskrena Goga.

Foto: TvPink Printscreen

S obzriom na to da je 2017. godina za nju bila veoma uspešna kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu, zanimalo nas je da li planira da u skorije vreme obradi svoje obožavaoce vešću da će uskoro biti u blagoslovenom stanju. Pevačica je na to odgovorila da je sve u Božijim rukama i da više neće pričati na tu temu.

Ukoliko želite da saznate još zanimljivosti iz ovog razgovora sa Gogom Sekulić, pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

Pročitajte još: A POSTALE SU VELIKI HITOVI: Haris Džinović priznao koje je pesme odbio da snimi! (VIDEO)

Autor: K.R.

#Goga Sekulić

'