AKTUELNO

Premijerna ekipa posetila je Kruševac.

U okviru nove sezone emisije "Premijera - Vikend specijal", gledaoci Televizije Pink navikli su da svake nedelje mogu da uživaju u rubrici Nemanje Vujičića "Odakle se sele", zahvaljujući kojoj imaju priliku da upoznaju rodna mesta naših zvezda i saznaju do sada nepoznate detalje iz njihovih života, a sada se premijerna ekipa uputila u Kruševac, u kojem je odrasla Milica Todorović.

Foto: Instagram

U Miličinoj porodičnoj kući, reporter "Premijere" proveo je prijatno popodne sa njenom mamom Jasminom, koja je otkrila kakva je pevačica bila u detinjstvu.

Foto: TvPink Printscreen

- Milica je treće dete po redu, uvek je bila u svom svetu, stalno je crtala, pevala. Umela je da uzme jednu igračku i satima da se igra sa njom - rekla je Jasmina i dodala da je, ipak, bila i nestašna.

Foto: TvPink Printscreen

- Uglavnom se družila sa muškarcima i sa njima se, uglavnom i tukla. Imala je razbijen nos - otkrila je Miličina mama i otkrila da je pevačica imala zdravo, srećno i bezbrižno detinjstvo.

Foto: TvPink Printscreen

Jasmina je pred kamerama Televizije Pink otkrila i kako se njena ćerka ponašala tokom bombardovanja Srbije, budući da je bila veoma mala.

- Prespavala je celo bombardovanje, svi smo bili uznemireni, a ona se budi, avioni se čuju, a ona viče:"Sotona na vas, sotona na vas!", i mi svi prasnemo u smeh - nasmejala se Jasmina koja je, samo za "Premijeru", otkrila šta misli o budućem zetu Milošu Paunoviću.

Foto: Instagram

- Miloš je super, odličan dečko - iskrena je bila mama popularne pevačice koja je dodala da je ćerka, zbog ove izjave, mora častiti putovanjem na Maldive.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Milica Todorović

#Miloš Paunović

#Nemanja Vujičić

#Premijera-Vikend specijal

'