AKTUELNO

Muzička zvezda priznala je koji potez njenog sina joj se nimalo nije dopao.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odazvala se još jednoj humanitarnoj akciji u nizu i pre nekoliko dana upoznala talentovanog dečaka Fahrida Nurija, od kojeg je otkupila sve crteže zahvaljujući čemu će u fond za lečenje Nemanje Damčevića biti uplaćen pozamašan novčani iznos.

Pročitajte još... GRACIJA! Kad je Ceca kročila na aerodrom, sve oči su bile uprte u nju, pogledajte zbog čega (PAPARACO)

Foto: Pink.rs

Pevačica nije krila oduševljenje talentom dečaka iz Avganistana, ali i karakternim osobinama.

Foto: Pink.rs

- Ima svega deset godina, a njegove emocije su primer kako pomoći nekome kada je teško. Mislim da je ovo dete svašta doživelo, samim tim gledajući njegov put do Srbije i da je to dete sazrelo tokom noći, pa zbog toga može ovako da reaguje. To je primer svima nama, da jednom našem dečaku, on kao izbeglica, trudi se da pomogne - rekla je Ceca i dodala:

Foto: Pink.rs

- Na ovo čovek ne može da ostane imun, ne može da se ogluši. Moramo svi da se uključimo, ja sam već obećala da ću sve fotografije sa izložbe da otkupim. Biće mi zaista zadovoljstvo i najbitnije je da naš Nemanja ozdravi.

Crtanje na papiru obožava, međutim, ne odobrava šaranje po telu, iako je njen sin Veljko ljubav prema tetki Lidiji Ocokoljić izrazio tetovažom njenog imena na grudnima. Nije redak slučaj da stihovi Cecinih hitova, kao i njen lik, krase neke delove tela njenih fanova, a njoj se to uprkos svemu - ne dopada.

Foto: Instagram

- To nije prvi put da se susrećem sa tim. Ja nisam neko ko odobrava tetovaža, moj sin ih ima, na moje, naravno, zgražavanje. Ja i tu decu, koja istetoviraju moj lik, stih pesme, uvek ih malo izgrdim, ali oni tako pokazuju kolika je njihova ljubav prema meni. Ali, poruka za sve - ne šarajte mlado, lepo telo - rekla je nasmejana pevačica u emisiji "Premijera".

D. Tanasijević

#Premijera

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'