AKTUELNO

Pevačica je u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' otkrila kako će biti dekorisan prostor, kao i koliko će biti zvanica na slavlju povodom rođendana malog Jakova.

Budući da se bliži prvi rođendan sina naše poznate pevačice Seke Aleksić, Jakova domaći mediji uveliko bruje o detaljima glamurozne proslave, kao i o cifri koju će muzička zvezda izdvijiti za ovu priliku!

Ona je sada u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' otkrila kako će biti dekorisan prostor, kao i da će na slavlje povodom rođendana svog naslednika pozvati mnogo ljudi.

Očekuje se mnogo ljudi na slavlju! Sve će biti u nekoj varijanti koju ja volim. Treba da bude skromno, ne treba preterivati, sve će biti lepo dekorisano i sređeno. Biće sve u plavoj boji - otkrila je Seka i osvrnula se na natpise u medijima koji se odnose na novac koji pevačica navodno planira da potroši na proslavu prvog rođendana svog naslednika.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG TRUDNOĆE? Rada ZA GODINU DANA STAJE NA LUDI KAMEN SA Harisom, a evo kad će mu roditi BEBU!

Sve što se piše o ciframa u medijima nije tačno. Pa ni ja ne znam koliko će da sve to me košta - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Seka i Veljko krstili su Jakova ubrzo nakon njegovog rođenja u jednom manastiru u Srbiji, a njegov prvi rođendan proslaviće u jednom restoranu!

Autor: M. K.

#Jakov

#Seka Aleksić

#pevačica

#sin

'