AKTUELNO

Pevačica je u emisiji "Premijera" govorila o svom emotivnom statusu, ali i karakteru.

Mlada pevačica Milica Pavlović još uvek javnosti nije predstavila svog emotivnog partnera, budući da u ljubavi nema sreće, zbog čega nikako ne može da pronađe adekvatnog momka za sebe.

Pročitajte još... IMA TRAUME! Milica Pavlović se prisetila NESREĆE KOJU JE DOŽIVELA, pa otkrila detalj koji mnogi nisu znali! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- Problem je u tome što je nestalo pravih muškaraca, nestalo je džentlmena. Danas je sramota pomeriti devojci stolicu, sramota je uzeti njen kaput... To je nešto što fali - objasnila je pevačica u čemu je problem, a onda otkrila da misli da joj niko ne bi poverovao ni kada bi dečka predstavila domaćoj javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

- Pretpostavljam da mi dva meseca niko ne bi verovao da je to onaj pravi, nego bi me pratile rečenice poput:"Ma, to je ona našla zbog nas, medija, ko zna šta ona krije u rukavu" - ubeđena je pevačica koja je dodala da bi volela da rodi dete čim pronađe pravog muškarca i oseti da je došao taj trenutak.

Pročitajte još... NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU? Katarina Živković ISPROZIVALA Milicu Pavlović!

Poznato je da su Pavlovićevoj najveći životni oslonac baka i deka koji su je odgajili, vaspitali, ali i razmazili, zbog čega je sada ovakva kakva danas jeste.

Foto: TvPink Printscreen

- Poštedeli su me svega i zato sam danas dete debil - priznala je pevačica u emisiji "Premijera" i prasnula u smeh.

Pink.rs

#Milica Pavlović

#Premijera

#pevačica

'